![Ifo 151475 7 0002 Llekfkq9oamk3zpbtwvvya](/media/3gicroje/ifo_151475-7-0002-llekfkq9oamk3zpbtwvvya.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&format=jpg&quality=70&rnd=133045122432070000)
Vihreä parsakeitto katkaravuilla ja tillillä
Helppo ja terveellinen illallinen valmistuu 15 minuutissa ja lämmittää kylminä talvi-iltoina.
2 annosta
Näitä tarvitset:
4 valkoista parsaa
400 g vihreää parsaa
merisuolaa
2 rkl kylmäpuristettua rapsiöljyä
4 dl kevytmaitoa
valkopippuria
2 viipaletta ruisleipää kuutioina
2 tl extra neitsytoliiviöljyä
100 g katkarapuja
1 pieni nippu tilliä
Näin valmistat:
- Kuori valkoiset parsat nupuista alaspäin ja poista kantaosa
- Poista vihreiden parsojen kova kantaosa kokonaan.
- Paloittele vihreät parsat isoiksi paloiksi ja jätä nuput ehjiksi.
- Laita valkoiset parsat kattilaan ja kaada päälle kiehuvaa vettä, hiukan suolaa ja rapsiöljyä
- Keitä 5 minuuttia, lisää mukaan vihreät parsan palat ja anna niiden kiehua loput 2 minuuttia.
- Ota erikseen 3 vihreää parsan nuppua ja leikkaa vielä erikseen 3 valkoisen parsan nuppua.
- Laita nuput sivuun.
- Sekoita loput parsat maidon kanssa.
- Lämmitä keitto ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paahda ruisleipäkuutiot pannulla pienessä määrässä öljyä ja suolaa.
- Tarjoile keitto koristeltuna parsan nupuilla, katkaravuilla, paahdetuilla ruisleipäkuutioilla ja tillillä.
Resepti: Iform.
![Perunamunakas Pestovartaat H Kopio](/media/lztjoqqa/perunamunakas_pestovartaat_h-kopio.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638541782070000)
![Kesadilla Lores Rotated](/media/onfcwnm4/kesadilla_lores-rotated.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638538552300000)
![Ratatoille Grillissa Vaaka H](/media/jpshkgkh/ratatoille_grillissa_vaaka_h.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638533784400000)