Saan edelleen kirjeitä vanhaan osoitteeseeni

Ota yhteyttä, niin päivitämme yhteystietosi. Huomaa, että tuotantosyistä voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin osoitteenmuutos tulee voimaan.

 

Mitä teen, jos en halua enää kirjeitä?

Ota yhteyttä puhelimitse 010 322 2027 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@diabeteswellness.fi, niin autamme sinua.

 

Miksi saan kirjeet tuplana?

Joskus vastaanottaja saa useamman kuin yhden kirjeen osoitteeseensa. Ota yhteyttä, jos näin käy, niin varmistamme, että jatkossa jaetaan vain yksi kirje.

 

Miksi lähetätte minulle lahjoja?

Lahja on keino saada useammat ihmiset avaamaan kirjeet ja lukemaan niiden sisällön. Samalla se on myös pieni kiitos siitä, että saamme käyttää vastaanottajan aikaa. Lahjaan ei liity mitään velvoitteita.

 

Miksi lähetätte kirjeitä?

Yksi säätiön tavoitteista on lisätä diabetestietoa, ja kirjeet ovat osoittautuneet tehokkaaksi tavaksi levittää tietoa. Kirjeiden avulla voimme myös pyrkiä edistämään väestön terveyttä ja hyvinvointia.

 

Olen palauttanut kirjeitä, mutta saan uusia, miksi näin on?

Posti käsittelee kaiken palautetun postin, ja me vastaanotamme vain kirjeet, joita posti ei pystynyt toimittamaan. Ota meihin yhteyttä, jos et halua saada kirjeitä.

 

Mistä tiedätte, että minulla on diabetes?

Emme tiedä, koska säätiöllä ei ole pääsyä näihin tietoihin. Diabetes vaikuttaa moniin ihmisiin, joten on hyvin todennäköistä, että kirjeemme jaetaan monille diabeetikoille tietämättämme. Se on tärkeä osa säätiön työtä, jonka tarkoituksena on levittää tietoa diabeteksesta sekä diabetesta sairastavien että sitä sairastamattomien ihmisten keskuudessa.

 

Olen pyytänyt, että tietoni poistetaan, miksi olen saanut toisen kirjeen sen jälkeen?

Estämme osoitteen heti, kun kiellät kirjeiden lähettämisen, mutta valitettavasti joskus voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin esto näkyy käytännössä, mikäli uusia kirje-eriä on jo ehtinyt tuotantoon. Huomaathan, että jos olet pyytänyt poistamaan kaikki henkilötietosi rekisteristämme ja poistamme tiedot, meidän on poistettava myös merkintä siitä, että olet kieltänyt suoramarkkinoinnin. Saatat siksi saada suoramarkkinointia uudelleen säätiöltämme, vaikka olet sen aiemmin kieltänyt.

 

Mistä olette saaneet tietoni?

Diabetes Wellness Suomi säätiö hankkii nimi- ja osoitetietoja muilta rekisterinpitäjiltä kertaluontoisia postituskampanjoita varten. Käytämme myös omaa rekisteriämme postitusten lähettämistä varten – rekisterissämme olevat tiedot ovat peräisin rekisteröidyltä henkilöltä. Kirjeissämme on aina merkintä osoitelähteestä, josta selviää, mistä rekisteristä nimi- ja osoitetiedot ovat peräisin. Voit ilmoittaa meille milloin tahansa, jos et halua saada uusia kirjeitä.