Diabetes Wellness Suomi säätiö tarjoaa mahdollisuuden tilata erilaisia tuotteita veloituksetta.

Armband Sten

Tilaa ilmainen diabetesranneke, joka kertoo hätätilanteissa sairaudestasi.

Ranneke on silikonia. Rannekkeessa on painettu teksti siitä, että kantajalla on diabetes, sekä suomeksi että englanniksi. Aikuisille (20 cm ympärys).

Halsband Fi Sten 0

Tilaa ilmainen diabetesriipus, joka kertoo hätätilanteissa sairaudestasi.

Riipus ei sisällä nikkeliä. Riipuksen voi tilata suomenkielisellä, ruotsinkielisellä tai englanninkielisellä tekstillä. Ilmoita ystävällisesti millä kielellä haluat omasi. Riipuksen ketjua voi helposti lyhentää tavallisilla saksilla haluttuun pituuteen.

Diabetsdagbok Uppslag FI

Tilaa ilmainen taskukokoinen diabetespäiväkirja. 

Täydellinen sinulle, joka haluat tehdä päivittäisiä muistiinpanoja ja saada samalla selkeän yleiskuvan verensokeristasi ja insuliiniannoksistasi. Päiväkirjan koko on 15 x 10 cm ja paino 46 grammaa. Päiväkirjan aukeama on aina yhdelle viikolle, ja se riittää 6 kuukauden ajaksi (26 viikkoa).

Finsktbordstall

Terveyskeskuksille ja diabetesvastaanotoille

Työskenteletkö vastaanotolla? Tilaa veloituksetta pöytäteline, joka helpottaa diabeetikoita tilaamaan ilmaisen diabetestunnuksen, joka kertoo hätätilanteissa sairaudesta.

Tuotteiden toimitusaika on noin 1–2 viikkoa

A researcher working in a laboratory

Riipus ja Ranneke

Meiltä voit tilata myös ilmaisia diabetesriipuksia. Se voi olla tärkeä apu hätätilanteessa osoittamassa muille, että sairastat diabetesta.

A group of petri dishes.

Diabetespäiväkirja

Olemme kehittäneet taskukokoisen diabetespäiväkirjan, joka on täydellinen sinulle, joka haluat tehdä päivittäisiä muistiinpanoja ja saada samalla selkeän yleiskuvan verensokeristasi ja insuliiniannoksistasi.