Diabetes Wellness Suomi säätiö kerää varoja tärkeän asian puolesta. Diabetes koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta meistä useimpia – se on kansantauti, jota sairastaa noin puoli miljoonaa suomalaista. Lahjoittamalla autat työssämme terveemmän tulevaisuuden puolesta.


Toimintamme rahoitetaan tavallisilta ihmisiltä tulevin vapaaehtoisin lahjoituksin. Yhdessä sinun ja muiden lahjoittajien kanssa voimme vaikuttaa. Kiitos, kun olet mukana!


Tee lahjoitus pankkisiirtona suoraan Diabetes Wellness Suomi säätiön tilille: FI81 3131 1000 9852 38.

Mihin varoja käytetään?

Diabetestutkimusten rahoittaminen
Keräämme varoja tukeaksemme tutkimushankkeita, joilla uskomme olevan parhaat edellytykset johtaa parempien hoitomenetelmien löytymiseen sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabeetikoille. Perimmäinen tavoitteemme on löytää parannuskeino diabetekseen. Kansainvälinen, tutkijoiden ja asiantuntijoiden muodostama neuvoa-antava komitea auttaa säätiötämme löytämään ne tutkimushankkeet, joiden rahoittaminen on järkevää. Diabetes Wellness Suomi säätiö on myöntänyt rahoitusta useille laadukkaille kotimaisille tutkimushankkeille.

Ennaltaehkäisevä vaikuttamistyö

Teemme laajasti ennaltaehkäisevää vaikuttamistyötä, jotta mahdollisimman harva sairastuisi tyypin 2 diabetekseen. Tavoitamme liki 300 000 suomalaista kotitaloutta vuosittain. Toivomme näin herättävämme riskiryhmään kuuluvien tai heidän läheistensä huomion. Tiedetään, että elintapoihin vaikuttamalla voidaan sekä hillitä jo puhjennutta sairautta että estää, tai ainakin viivästyttää, sairauden puhkeamista. Varhaiseen tunnistamiseen ja tiedon lisäämiseen satsaamalla voimme vaikuttaa merkittävästi paitsi yksilötasolla myös yhteiskunnallisella tasolla.

Tukea jo sairastuneille sekä terveyden edistämiseen

Tarjoamme veloituksetta diabetesrannekkeita ja -riipuksia sekä jaamme tietoa ja vinkkejä terveellisiin elintapoihin verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja erilaisissa tapahtumissa.
Tilattavissa olevat tuotteet
Mittaa verensokerisi
Riskitesti


facebook Diabetes Wellness Suomi säätiö Facebookissa

Rahankeräyslupa RA/2020/1121

Jos sinulla on kysymyksiä lahjoittamiseen liittyen, otathan yhteyttä joko puhelimitse 010 3222 027 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@diabeteswellness.fi