Valmistusohje

3 munaa
8 dl nestettä (esim. kauramaitoa tai tavallista maitoa, jos lapsi on yli 10 kk)
0,75 tl suolaa
4 dl hiivaleipäjauhoja
2 perunaa (120 g)
3 porkkanaa (200 g)
2 rkl öljyä

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon neste, suola ja jauhot.
  2. Lisää kuoritut, hienoksi raastetut perunat ja porkkanat sekä öljy.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista pannaria 200 asteessa 35–45 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile välipalana esimerkiksi puolukan kanssa.

Testattu Marttakeittiössä.

Vinkki! Kokeile korvata porkkana pakastepinaatilla (150 g). Sulata, valuta ja lisää taikinaan. (Sopii yli 1-vuotiaille)

 

Lähde: Martat