
Kasvispannari
Valmistusohje
3 munaa
8 dl nestettä (esim. kauramaitoa tai tavallista maitoa, jos lapsi on yli 10 kk)
0,75 tl suolaa
4 dl hiivaleipäjauhoja
2 perunaa (120 g)
3 porkkanaa (200 g)
2 rkl öljyä
- Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon neste, suola ja jauhot.
- Lisää kuoritut, hienoksi raastetut perunat ja porkkanat sekä öljy.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista pannaria 200 asteessa 35–45 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoile välipalana esimerkiksi puolukan kanssa.
Testattu Marttakeittiössä.
Vinkki! Kokeile korvata porkkana pakastepinaatilla (150 g). Sulata, valuta ja lisää taikinaan. (Sopii yli 1-vuotiaille)
Lähde: Martat


