Pikkelöidyt kasvikset
Valmistusohje
4 annosta
1 porkkana
1 palsternakka
2 raitapunajuurta
0,5 dl vettä
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl etikkaa
4–5 dl paistettuja
suppilovahveroita
- Kuori kasvikset ja pilko pieniksi kuutioiksi. Tee liemi: kiehauta vesi, suola, sokeri ja etikka. Lisää juurekset liemeen ja anna maustua hetki.
- Lisää lopuksi paistetut, suolalla maustetut sienet joukkoon ja anna jäähtyä. Tarjoa kylmänä.
0.33 kg CO2 ekv
Energia |
60 kcal/annos |
Rasva | 0.4 g |
Rasvahapot tyydyttyneet | 0 g |
Proteiini | 1.4 g |
Hiilihydraatti, imeytyvä | 10.5 g |
Sokerit | 8.5 g |
Kuitu, kokonais- | 3.2 g |
Natrium | 600.6 mg |
Kalsium | 23 mg |
Rauta | 1.8 mg |
C-vitamiini | 11.8 mg |
Testattu Marttakeittiössä
Lähde: Martat