Tilli-feta-kalagratiini 

Kermaisen maukas kalaruoka, joka on todella helppo valmistaa.

4 ANNOSTA

Tarvitset:

  •  600 g turskafileitä
  •  1 tl suolaa
  •  0,5 tl mustapippuria
  •  50 g purjosipulia, hienoksi pilkottuna
  •  250 g parsakaalia, pikkukukintoja
  •  150 g fetajuustoa
  •  3 dl kermaa
  •  1 ruukku tilliä, hienonnettuna
  •  1 valkosipulinkynsi, puristettuna

 

TOMAATTISALAATTI

  •  250 g kirsikkatomaatteja
  •  0,5 punasipulia, hienonnettuna
  •  2 rkl oliiviöljyä
  •  suolaa ja mustapippuria
  •  

Tee näin:

1. Laita kalafileet uunivuokaan.  Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Pilko purjosipuli, parsakaali ja murennettu fetajuusto uunivuokaan. Sekoita tilli ja valkosipuli kerman joukkoon ja kaada kalan päälle. Kypsennä uunin keskitasossa n. 25 min.

Tomaattisalaatti: 

Leikkaa tomaatit ja hienonna punasipuli pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kala keitettyjen perunoiden kera.