Masariinilla maustettu mustikkainen mukikakku!

Ainekset:

  • 1 kananmuna
  • 1 dl mantelijauhoa
  • 1 rkl kookosjauhoa
  • 1 rkl makeutusainetta
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ mittalusikkaa vaniljajauhetta
  • 1-2 tippaa karvasmanteliaromia
  • Vähän mustikoita

Valmista näin:

  1. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
  2. Lisää kanamunat hyvin sekoittaen ja lisää karvasmanteliaromi (ole varovainen, ettei aromia tule liikaa) Sekoita joukkoon haluamasi määrä mustikoita.
  3. Voitele muki kookosöljyllä (tai muulla öljyllä) ja kaada taikina mukiin. Laita muki mikroon ja lämmitä täydellä teholla 1 ½ minuuttia.

Mustikkainen mukikakku

Resepti osoitteesta baka sockerfritt.