Munakasrulla lohella ja pinaatilla
Nopeasti valmis illallinen 10 minuutissa – kananmunaa, pinaattia ja lohta.
Näitä tarvitset:
2 annosta
200 g tuoretta pinaattia
3 tl extra neitsytoliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria
2 suurta kananmunaa
100 g savulohta
Pieni kourallinen tilliä
Suuri kourallinen vesikrassia
Näin valmistat:
- Huuhdo pinaatti ja valuta.
- Lisää pinaatti ja 1 tl oliiviöljyä pataan ja mausta kevyesti suolalla.
- Kuumenna.
- Kun pinaatti on mennyt kuumennettaessa kasaan, kaada se lävikköön ja anna valua.
- Painele sitä lusikalla, jotta neste poistuu.
- Munakasrullat valmistetaan kahdessa erässä.
- Vispaa molemmat kanamunat erikseen kevyesti suolalla ja pippurilla maustettuna.
- Paista hyvin ohuet munakkaat tarttumattomalla pannulla ja käytä paistamiseen 1 tl oliiviöljyä.
- Paista munakas kypsäksi toiselta puolelta ja käännä pannun kannen avulla ja paista kypsäksi myös toiselta puolelta.
- Laita munakkaat leivinpaperille ja levitä niille pinaattia, lohta ja tilliä.
- Rullaa munakkaat ja leikkaa keskeltä kahtia.
- tarjoile vesikrassin kera.
Resepti: iform.se