Nopeasti valmis illallinen 10 minuutissa – kananmunaa, pinaattia ja lohta.

 

Näitä tarvitset:

2 annosta

200 g tuoretta pinaattia
3 tl extra neitsytoliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria
2 suurta kananmunaa
100 g savulohta
Pieni kourallinen tilliä
Suuri kourallinen vesikrassia

 

Näin valmistat:

  • Huuhdo pinaatti ja valuta.
  • Lisää pinaatti ja 1 tl oliiviöljyä pataan ja mausta kevyesti suolalla.
  • Kuumenna.
  • Kun pinaatti on mennyt kuumennettaessa kasaan, kaada se lävikköön ja anna valua. 
  • Painele sitä lusikalla, jotta neste poistuu.
  • Munakasrullat valmistetaan kahdessa erässä.
  • Vispaa molemmat kanamunat erikseen kevyesti suolalla ja pippurilla maustettuna.
  • Paista hyvin ohuet munakkaat tarttumattomalla pannulla ja käytä paistamiseen 1 tl oliiviöljyä.
  • Paista munakas kypsäksi toiselta puolelta ja käännä pannun kannen avulla ja paista kypsäksi myös toiselta puolelta.
  • Laita munakkaat leivinpaperille ja levitä niille pinaattia, lohta ja tilliä. 
  • Rullaa munakkaat ja leikkaa keskeltä kahtia.
  • tarjoile vesikrassin kera.

 

Resepti: iform.se