Valmistusohje

6 annosta

1 kg uusia tai vanhoja perunoita keitettynä

Kastike:
200 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2-3 kevätsipulia varsineen tai 1 sipuli
1 dl aurinkokuivattujen tomaattien tölkin lientä
2 dl salsa-kastiketta
1 rkl viinietikkaa
0,5 tl suolaa
1 tl sokeria
½ dl kapriksia

1.Jos käytät vanhoja perunoita, kuori ne. Paloittele keitetyt, jäähtyneet perunat.
2.Valmista kastike. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja sipulit kulhoon.
3.Sekoita joukkoon tomaattitölkin lientä, salsakastiketta, viinietikkaa, suola, sokeri ja kaprikset.
4.Lisää perunat ja sekoita.
5.Anna salaatin vetäytyä jääkaapissa pari tuntia.
6.Tarjoa vaikkapa grillatun ruuan lisäkkeenä.

Testattu Marttakeittiössä

Resepti: Martat