Herkullinen yhdistelmä kesäistä brownieta ja ihanaa suklaatorttua! Sen lisäksi helppo leipoa! 

Raaka-aineet

Brownie:

  • 2 munaa
  • 50 g tummaa suklaata (sokeriton)
  • 25 g kookosöljyä
  • 2 - 2 ½ rkl makeutusainetta
  • 1 ½ - 2 rkl kaakaota
  • 1 rkl vahvaa kahvia
  • 1 maustemitallinen vaniljajauhetta

Kuorrutus:

  • 1 ½ dl vispikermaa (tai maidoton vaihtoehto)
  • Marjoja

Tee näin: 

  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Sulata suklaa varovasti yhdessä öljyn kanssa (minä teen tämän mikrossa).
  2. Vatkaa munat ja makeutusaine kuohkeaksi vaahdoksi, mielellään sähkövatkaimella. Sekoita loput raaka-aineet ja vatkaa vielä vähän.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan (n. 1,5 litraa). Paista uunin keskitasolla n. 12 min. Anna jäähtyä.
  4. Vatkaa kerma brownien päälle juuri ennen tarjoilua ja koristele kesän marjoilla. 

Resepti haettu osoitteesta bakasockerfritt.se