![Rouskurieskat Vaaka](/media/yovpyr5v/rouskurieskat_vaaka.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&format=jpg&quality=70&rnd=133422753535400000)
Kaurainen rouskurieska
Valmistusohje
12 annosta
5 dl suolattuja ja liotettuja tai pakastettuja rouskuja
8 dl piimää
2 munaa
4 dl kaurahiutaleita
1 dl hiivaleipäjauhoja
1/2 dl öljyä tai 50 g sulatettua margariinia tai voita
- Hienonna sienet.
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Kypsennä uunissa 250°C:ssa noin 30 minuuttia.
Vinkki! Jos käytät pakastettuja sieniä, lisää taikinaan 1 tl suolaa.
Lähde: Martat
![Perunamunakas Pestovartaat H Kopio](/media/lztjoqqa/perunamunakas_pestovartaat_h-kopio.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638541782070000)
![Kesadilla Lores Rotated](/media/onfcwnm4/kesadilla_lores-rotated.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638538552300000)
![Ratatoille Grillissa Vaaka H](/media/jpshkgkh/ratatoille_grillissa_vaaka_h.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638533784400000)