![Sieni Sienikeitto](/media/fnbfa5ay/sieni_sienikeitto.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&format=jpg&quality=70&rnd=133362263144570000)
Juustoinen sienikeitto
Valmistusohje
1 sipuli
2-3 dl esikäsiteltyjä, mietoja sieniä, esim. kantarellejä, haperoita, tatteja
2 rkl öljyä
3-4 rkl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
150 g sulatejuustoa
1 kasvisliemikuutio
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
hienonnettua persiljaa
- Hienonna sipuli ja esikäsitellyt sienet, hauduta niitä hetki öljytilkassa.
- Ripottele pinnalle vehnäjauhot, sekoita ja lisää maito joukkoon. Kuumenna sekoitellen.
- Lisää juusto ja liemikuutio, anna keiton kiehua hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
- Mausta keitto oman maun mukaan, ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Testattu Marttakeittiössä
Reseptit: Martat
![Perunamunakas Pestovartaat H Kopio](/media/lztjoqqa/perunamunakas_pestovartaat_h-kopio.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638541782070000)
![Kesadilla Lores Rotated](/media/onfcwnm4/kesadilla_lores-rotated.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638538552300000)
![Ratatoille Grillissa Vaaka H](/media/jpshkgkh/ratatoille_grillissa_vaaka_h.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638533784400000)