Juustoinen sienikeitto
Valmistusohje
1 sipuli
2-3 dl esikäsiteltyjä, mietoja sieniä, esim. kantarellejä, haperoita, tatteja
2 rkl öljyä
3-4 rkl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
150 g sulatejuustoa
1 kasvisliemikuutio
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
hienonnettua persiljaa
- Hienonna sipuli ja esikäsitellyt sienet, hauduta niitä hetki öljytilkassa.
- Ripottele pinnalle vehnäjauhot, sekoita ja lisää maito joukkoon. Kuumenna sekoitellen.
- Lisää juusto ja liemikuutio, anna keiton kiehua hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
- Mausta keitto oman maun mukaan, ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Testattu Marttakeittiössä
Reseptit: Martat