Juustoinen grillikana punajuuri- ja pähkinäsalaatilla
Tämä juustoinen grillikana on helppo valmistaa! Valitse juusto maun mukaan – sinihomejuusto tai cheddar sopivat hyvin, mutta miedompikin käy mainiosti. Tarjoile punajuuri- ja saksanpähkinäsalaatin kanssa.
Ainekset:
4 annosta
- 500 g esikeitettyjä punajuuria
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 4 minuutin kanafilettä
- suolaa ja mustapippuria
- 4 siivua hampurilaisjuustoa (esim. sinihomejuustoa tai cheddaria)
- 2 rkl crema di balsamico
- 2 rkl oliiviöljyä
- 65 g babypinaattia
Valmista näin:
- Höylää punajuuret ohuiksi siivuiksi. Murskaa pähkinät.
- Grillaa fileet pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto, kun paistoaikaa on jäljellä enää muutama minuutti. Sulje grillin kansi, jotta juusto sulaa paremmin.
- Kääntele punajuurisiivut crèma di balsamicossa, oliiviöljyssä ja pinaatissa. Lisää suola ja pippuri.
- Tarjoile punajuurisalaatti kanan kanssa ja ripottele päälle pähkinämurskaa.
Resepti ICA.se