Tämä juustoinen grillikana on helppo valmistaa! Valitse juusto maun mukaan – sinihomejuusto tai cheddar sopivat hyvin, mutta miedompikin käy mainiosti. Tarjoile punajuuri- ja saksanpähkinäsalaatin kanssa. 

Ainekset: 

4 annosta 

  • 500 g esikeitettyjä punajuuria
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 4 minuutin kanafilettä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4 siivua hampurilaisjuustoa (esim. sinihomejuustoa tai cheddaria)
  • 2 rkl crema di balsamico
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 65 g babypinaattia

Valmista näin: 

  1. Höylää punajuuret ohuiksi siivuiksi. Murskaa pähkinät.
  2. Grillaa fileet pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto, kun paistoaikaa on jäljellä enää muutama minuutti. Sulje grillin kansi, jotta juusto sulaa paremmin.
  3. Kääntele punajuurisiivut crèma di balsamicossa, oliiviöljyssä ja pinaatissa. Lisää suola ja pippuri.
  4. Tarjoile punajuurisalaatti kanan kanssa ja ripottele päälle pähkinämurskaa.

Resepti ICA.se