Grillattu entrecote tsatsikilla ja vihanneksilla
Grillattu on parasta! Varsinkin kun liha tarjoillaan grillattujen kasvisten, tsatsikin, salaatin ja linssien kera. Nopeaa, hyvää ja helppoa kesäruokaa!
Raaka-aineet
4 annosta
2 dl punaisia tai pieniä linssejä
1 kesäkurpitsa
1 punasipuli
2 paprikaa
4 entrecotepihviä
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
2 maustemittaa (2ml) mustapippuria
Tsatsiki
- 2 dl creme fraichea (kevyt)
- ¼ kurkkua pieninä kuutioina
- 1 puristettu valkosipulin kynsi
- 1 maustemitta suolaa (1 ml)
Tarjolle
- vihreää salaattia
Tee näin:
- Sekoita tsatsiki
- Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin, paloittele sipuli viipaleiksi ja puolita paprikat.
- Sivele liha ja vihannekset öljyllä. Grillaa lihaa 3 minuuttia per puoli, suolaa ja pippuroi.
- Grillaa vihanneksia noin 1 minuuttia per puoli.
- Tarjoile entrecote linssien, tsatsikin, vihannesten ja salaatin kera.
Resepti haettu osoitteesta recept.se