Grillattu on parasta! Varsinkin kun liha tarjoillaan grillattujen kasvisten, tsatsikin, salaatin ja linssien kera. Nopeaa, hyvää ja helppoa kesäruokaa!

Raaka-aineet

4 annosta 

2     dl punaisia tai pieniä linssejä

1     kesäkurpitsa

1     punasipuli

2     paprikaa

4     entrecotepihviä

2     rkl öljyä

1     tl suolaa

2     maustemittaa (2ml) mustapippuria

Tsatsiki

  • 2 dl creme fraichea (kevyt)
  • ¼  kurkkua pieninä kuutioina
  • 1 puristettu valkosipulin kynsi
  • 1 maustemitta suolaa (1 ml)

Tarjolle

  • vihreää salaattia

Tee näin: 

  1. Sekoita tsatsiki
  2. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin, paloittele sipuli viipaleiksi ja puolita paprikat.
  3. Sivele liha ja vihannekset öljyllä. Grillaa lihaa 3 minuuttia per puoli, suolaa ja pippuroi.
  4. Grillaa vihanneksia noin 1 minuuttia per puoli.
  5. Tarjoile entrecote linssien, tsatsikin, vihannesten ja salaatin kera.

Resepti haettu osoitteesta recept.se