Chili con carne saa pikantin maun paprikasta, sipulista ja kesäkurpitsasta. Nokare ranskankermaa ja rapea salaatti viimeistelevät annoksen.

Ainekset:

4 annosta

  • 400 g jauhelihaa 
  • 1 sipuli  
  • 1 paprika           
  • 200 g kesäkurpitsaa             
  • 1 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi                
  • 1 prk tomaattimurskaa à 400 g       
  • ½ tl Sambal oelek 
  • 1 prk isoja valkoisia papuja à 400 g           
  • 2 dl ranskankermaa
  • rucolaa

Valmista näin: 

Kuori sipuli ja poista paprikasta siemenet ja kanta. Pilko sipuli, paprika ja kesäkurpitsa.

Paista jauheliha pannulla voissa sekoittaen samalla. Lisää kasvikset ja anna niiden kypsyä.

Lisää suola, valkosipuli, tomaattimurska ja sambal oelek. Anna kypsyä n. 15 min.

Huuhtele ja valuta pavut. Lisää pavut pannulle ja kypsennä vielä pari minuuttia.

Tarjoile ranskankerman ja rucolasalaatin kanssa.

Resepti: arla.se