Ihanan maukas, kookokselta tuoksuva pata, jonka kruunaavat rapeat pähkinät.

Ainekset

(2 hengelle)

  • n. 200 g kanafileitä
  • 1/2 keltasipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1/2 paketti tomaattimurskaa, n. 250 g
  • 1/2 kanaliemikuutio
  • 1 rkl raastettua kookosta
  • 1 tl korianteria
  • 1/2 maustemitallista chilipulveria
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl maapähkinöitä ja nippu tuoretta korianteria
  • lisukkeena: uunissa paahdettua juuriselleriä

Tee näin

1. Leikkaa kanan fileet isoiksi paloiksi.

2. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Paista sipuli ja valkosipuli laajassa kasarissa.

3. Lisää tomaattimurska, kanaliemikuutio, kookos, korianteri ja chilipulveri. Anna seoksen kiehua.

4. Lisää kanan palat ja anna kiehua kannen alla n. 20 min, kunnes kana on kypsää. Mausta pata suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi chilipulveria. Lisää pinnalle maapähkinät ja korianteria ennen tarjolle panoa.

Resepti osoitteesta: itrim.se