Ihanat wrapit rapealla vihersalaatilla! 

Ainekset:

4 annosta

  • 2 pakettia soijarouhetta à 240 g
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 1 tuore punainen chili, hienonnettu
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 limen mehu
  • 4 salaatinlehteä, pilkottuina

Tarjoiluun
4 sydänsalaattia tai pikkusalaatin lehtiä
½ kurkku ohuina tikkuina
tuoretta korianteria
limen lohkoja

Tee näin:

Paista soijarouhe ja valkosipuli rypsi- ja seesamiöljyssä, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Sekoita loput ainekset joukkoon. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Laita salaatinlehdet lautasille. Täytä lehdet aasialaisella soijarouhekastikkeella ja koristele kurkkutikuilla, tuoreella korianterilla ja limenpaloilla.

Resepti:vegomagasinet