![7Bb756bb 6A27 41B5 8701 4C7f8c9bd3b6](/media/pvxhy2bs/7bb756bb-6a27-41b5-8701-4c7f8c9bd3b6.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&format=jpg&quality=70&rnd=133219625827230000)
Aamiaisen kikpannari
Ruokaisa pannari sopii aamiaisen lisäksi mainiosti myös brunssille tai kevyeksi lounaaksi. Kokeile rohkeasti erilaisia lisukkeita makusi mukaan.
Valmistusohje (2 annosta)
2 dl kikhernejauhoja
0,5 tl suolaa
1 tl oreganoa
1 tl juustokuminaa
1 mm mustapippuria
2 dl vettä
öljyä paistamiseen
Lisäksi
noin 125 g (0,5 rs) miniluumutomaatteja
puolikas (noin 100 g) tuore kurkku viipaloituna
puolikas avokado
tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
- Sekoita kikhernejauhot ja mausteet keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna massan turvota muutama minuutti.
- Paista pannari kuumalla pannulla rasvassa. Kun massa on hyytynyt, käännä pannari ja paista vielä toiselta puolelta.
- Puolita tomaatit ja viipaloi kurkku ja avokado. Tarjoa pannari kasvisten ja valitsemasi yrtin kanssa.
VINKKI: Käytä reseptistä jääneet kurkun ja avokadon puolikkaat esimerkiksi raikkaaseen vihersmoothieen tai säilö seuraavaa käyttökertaa varten. Avokadon saat säilymään paremmin puristamalla sitruunaa leikkuupinnan päälle.
Resepti ja kuva: Martat
![Perunamunakas Pestovartaat H Kopio](/media/lztjoqqa/perunamunakas_pestovartaat_h-kopio.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638541782070000)
![Kesadilla Lores Rotated](/media/onfcwnm4/kesadilla_lores-rotated.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638538552300000)
![Ratatoille Grillissa Vaaka H](/media/jpshkgkh/ratatoille_grillissa_vaaka_h.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133638533784400000)