Hyppää pääsisältöön
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Olet täällä

Ajankohtaista

 • Lohi, palsternakkaohukaiset, piparjuurikerma ja papusalaatti
  Lohi, palsternakkaohukaiset, piparjuurikerma ja papusalaatti

  lokakuu 14, 2021

  Koska palsternakkaa ei keitetä, vaan riivitään raakana ja paistetaan ei indeksi nouse korkeaksi. Yhdessä ohukaisten sisältämän juuston kanssa nämä ovat todella hyviä. Piparjuurikerman voi tehdä mihin tahansa creme fraicheen. Toki piparjuuri on uskomattoman hyvää lohen kanssa.  Valitse piparjuuri tuubissa tai raasta tuoreena. Tarjoile hyvän papusalaatin kera, niin saat lisäproteiinia ja kuituja.

 • Elintapamyyttejä
  Elintapamyyttejä

  lokakuu 11, 2021

  Miten asianlaita onkaan? Voiko sokerista tulla riippuvaiseksi? Onko gluteeni kaikille pahaksi? Onko tuore aina parempi kuin pakaste? Hjärt-Lungfonden-säätiö purkaa elintapoihin liittyviä myyttejä kokoamalla yhteen tutkimuksia, jotka selvittävät elintapojen vaikutusta terveyteen. Elintapojen muuttaminen voi ehkäistä sepelvaltimotauteja sekä infarkteja.

 • Insuliinia vain kerran viikossa
  Insuliinia vain kerran viikossa

  syyskuu 28, 2021

  Yli 200 osallistujan tutkimus osoittaa, että uusi ja toistaiseksi melko tuntematon Icodec-insuliini voi olla hyvä vaihtoehto tyypin 2 diabeteksen hoidossa. Icodecia otetaan vain kerran viikossa, kun taas monia insuliinivalmisteita otetaan päivittäin.