Mitä sanoisit mehukkaasta lohesta illallisena, tarjoiltuna avokadokastikkeella rapean tacokuoren sisällä?  Siihen lisäksi jännittävää kvinoapicoa, joka on rapeaa kvinoaa sisältävä tomaattisalsan tyyppinen lisäke, joka tuo ihanan pähkinäisen maun tacoon. Niin hyvää

Ainekset

4 annosta 

Lohi

  • 500 g lohta
  • 1 pussi Fish Taco mausteseosta (à 30 g)
  • 1 rkl öljyä

Kvinoapico

  • 2 dl keitettyä kvinoaa
  • 2 tomattia
  • 2 rkl korianteria
  • yhden limen mehu

Avokadokastike

  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 5 vihreää jalopenorengasta
  • 1/2 dl vettä

Lisukkeet

  • 12 tacokuorta
  • 2 rkl hienonnettua korianteria

Valmista näin

Kuumenna uuni 200°C asteeseen.

Lohi: Mausta kala mausteseoksella ja laita voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 15-20 minuuttia. Irrota lohen lihat haarukalla, kun se on kypsää.

Kvinoapico: Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

Pilko tomaatit ja korianteri pieniksi ja sekoita kvinoan kanssa. Purista joukkoon limen mehu.  

Avokadokastike: Laita kaikki avokadokastikkeen ainekset mikseriin ja hienonna tasaiseksi.

Lisukkeet: Lämmitä tacokuoret uunissa ja täytä kvinoapicolla, lohella ja avokadokastikkeella. Koristele hienonnetulla korianterilla.

Resepti: www.ica.se