Hyppää pääsisältöön
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Olet täällä

Kansainvälisyys

Diabetes on sairaus, joka vaikuttaa kaikkiin ihmisiin, kaikissa maissa, ympäri maailmaa.

Diabetes Wellness Suomi säätiö on itsenäinen säätiö. Se on osa kansainvälistä verkostoa, jolla on järjestöjä useissa eri maissa ja ne työskentelevät yhdessä löytääkseen parannuskeinon diabetekseen.

internationellt

Teemme yhteistyötä sisarorganisaatioidemme kanssa Englannissa, Ranskassa, Norja, Ruotsissa ja USA:ssa. Vaikka organisaatioiden nimet voivat vaihdella eri maissa, kuulumme silti samaan organisaatioverkostoon, joilla kaikilla on sama tavoite – lisätä tietoisuutta diabeteksesta ja tukea diabetestutkimuksia, jotta tutkijat voivat löytää parannuskeinon sairauteen. 

Verkoston tavoitteena on koota yhteen tutkijoita ympäri maailmaa, jotta he voivat jakaa kokemuksia ja tietoa, sekä antaa tärkeää terveystietoa diabeetikoille maissa, joissa olemme edustettuina. Uskomme, että lisääntynyt ymmärrys ja tieto diabeteksesta ovat ensiaskeleet kohti parempaa sairauden hallintaa ja siten parempaa elämänlaatua. 

Yhdessä organisaatioverkoston kanssa sen perustamisen jälkeen vuodesta 1993, olemme keränneet yli 65 miljoonaa euroa kamppailuun diabetesta vastaan.