Hyppää pääsisältöön
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Olet täällä

Hallitus

Diabetes Wellness Suomi säätiö ja sen sisarorganisaatiot muissa maissa saivat alkunsa siitä, kun toisen perustajan, Michael Gretschelin, kahdella lapsella oli diabetes. Michael on yhdessä kollegansa John Alahouzosin kanssa toiminut vapaaehtoistyössä yli 35 vuoden ajan. He ovat auttaneet taloudellisesti useiden vuosien ajan Yhdysvalloissa, muun muassa Juvenile Diabetes Assoviationia.

Heidän kiinnostuksensa johti Diabetes Reasearch  Wellness Foundationin perustamiseen Yhdysvaltoihin vuonna 1993. Säätiö on sen jälkeen laajentanut toimintaansa Englantiin, Ranskaan, Ruotsiin ja Suomeen.

Michael ja John ovat olleet Ruotsin säätiön hallituksessa sen perustamisesta lähtien yhdessä Anders Lundgrenin ja asianajaja Lars Lundbergin kanssa.

Hallituksessa kaikki ovat hyvin aktiivisia ja sitoutuneita säätiön toimintaan ja ovat pitkän kokemuksensa ja tietämyksensä avulla kehittäneet säätiötä siihen mitä se on tänä päivänä. Hallitus ei saa palkkiota työstään, vaan kaikki jäsenten hallitustoimintaan käyttämä aika tehdään vapaaehtoistyönä.

Michael Gretschel
Säätiön perustaja
Hallituksen puheenjohtaja
On tehnyt vapaaehtoistyötä keräämällä diabetestutkimuksille rahoitusta yli 30 vuoden ajan

John Alahouzos
Säätiön perustaja
On tehnyt vapaaehtoistyötä keräämällä diabetestutkimuksille rahoitusta vuodesta 1978 asti

Anders Lundgren
On työskennellyt yli 30 vuotta markkinoinnin ja myynnin parissa. On toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2006 alkaen.

Lars Lundberg
Asianajaja. On toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2010 alkaen.