Hyppää pääsisältöön
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Olet täällä

Ajankohtaista

 • Kesäkurpitsalasagne
  Kesäkurpitsalasagne

  toukokuu 13, 2022

  Todellinen italialainen klassikko, mutta hieman uudella tavalla. Kun yhdistät juustokastikkeen, täyteläisen lihakastikkeen ja kesäkurpitsaa, lasagne on niin hyvää, ettei kukaan jää kaipaamaan perinteisiä pasta-annoksia.

 • Kohonnut riski sairastua diabetekseen Covid-19:n jälkeen
  Kohonnut riski sairastua diabetekseen Covid-19:n jälkeen

  toukokuu 13, 2022

  Uusi laaja tutkimus osoittaa, että henkilöillä, jotka ovat toipuneet Covid-19-taudista viimeisen vuoden aikana, on 40 prosenttia suurempi riski sairastua diabetekseen kuin niillä, jotka eivät ole saaneet Covid-19-tartuntaa.

 • Vegaaninen mansikkajuustokakku
  Vegaaninen mansikkajuustokakku

  toukokuu 06, 2022

  Tämä juustokakku maistuu kesäunelmalta rapean mantelipohjan, kermaisen avokadotäytteen ja makeiden mansikoiden ansiosta. Se sopii täydellisesti vegaaniseksi jälkiruoaksi, kahvihetkiin tai vaikka kesän juhliin! Nauti siitä sellaisenaan tai muuntele oman maun mukaan erilaisilla marjoilla. Juustokakku on tietenkin maidoton ja munaton.

 • Valo voi vaikuttaa verensokeriin
  Valo voi vaikuttaa verensokeriin

  toukokuu 06, 2022

  Se, mihin aikaan päivästä altistut kirkkaalle valolle, voi vaikuttaa verensokeritasoosi aterian jälkeen ja energiankulutukseesi nukkuessasi. Tämä pätee Diabetologia-lehdessä julkaistun pienen tutkimuksen mukaan lihaviin ja insuliiniresistentteihin aikuisiin, mikä ei ole harvinainen yhdistelmä.