Hae tutkimusapurahaa

Tutkimusohjelmamme on kehitetty tukemaan sekä nuorten tutkijoiden että jo vakiintuneiden tutkimuslaitosten työskentelyä diabeteksen voittamiseksi. Säätiö etsii aktiivisesti Suomesta ja ympäri maailmaa tutkimusprojekteja, jotka voivat ajan mittaan johtaa parempien hoitomenetelmien löytymiseen diabetesta sairastaville. Lue lisää tutkimusstrategiastamme täältä. 

Diabetes Wellness Suomi säätiön tutkimusstrategia on rahoittaa projekteja jotka keskittyvät:

  • Komplikaatioiden ehkäisyyn ja diabeteksen hoitoon
  • Diabeteksen syihin
  • Diabeteksen parannuskeinoon

Rahoitamme ensisijaisesti tutkimuksia, joilla on merkitystä tyypin 1 ja tyypin 2 diabeteksen hoidossa ja projekteja, jotka selkeästi voivat olla hyödyksi diabetespotilaille. Tämä on lahjoittajiemme toiveiden mukainen linja ja säätiön varojen keruun tarkoitus. Lopullisena tavoitteena on rahoitettavien tutkimusten avulla löytää toimiva parannuskeino diabetesta sairastaville ihmiselle. 

Tutkimusapurahan hakuaika päättyy 19.1.2017  Neuvoa-antava komitea ja ulkopuoliset asiantuntijat arvioivat saapuneet hakemukset. Arvioinnin päätyttyä neuvoa-antava komitea antaa suosituksensa hallitukselle, joka päättää sitten vuoden loppuun mennessä, mitkä hankkeet saavat rahoitusta.

 

Mahdollisiin kysymyksiin hakemuksesta vastaa tutkimusjohtaja Eleanor Kennedy.

Voit ottaa Eleanoriin yhteyttä Twitterissä (@DRWFEleanor), Facebookissa (www.facebook.com/DRWFdiabetes) tai sähköpostilla (eleanor.kennedy@drwf.org.uk). Jos sinulla uudesta hakemuslomakkeestamme verkossa, ota yhteyttä tekniseen tukeemme drwf@nitro-digital.com.

Kaikki Diabetes Wellness Suomi säätiölle saapuvat hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja ne kirjataan ja lajitellaan neuvoa-antavan toimikunnan arvioitavaksi. Toimikunnan työn tuloksena hallitus suosittelee säätiölle hankkeita, jotka ovat tarpeeksi mielenkiintoisia rahoitettaviksi. 

Apurahahakemukset arvioidaan ja arvostellaan seuraavasti: 

  • Merkitys säätiön tavoitteelle ja päämäärille
  • Tieteelliset ansiot
  • Tutkijoiden ja tutkimuslaitosten pätevyys ja kokemus
  • Minkä tyypin diabetesta tutkimus koskee

Niille, joille apurahaa ei myönnetty, ilmoitetaan päätöksestä kohtuullisen ajan kuluessa sen jälkeen, kun hallitus on tehnyt päätöksen apurahojen saajista.  

Hakijan tulee lukea seuraavat dokumentit: