Grilliperunoiden valmistusohje

1.Pane pestyt kuorimattomat perunat grillin yläritilälle tai voit myös kääriä ne folioon.
2.Perunat paahtuvat rapeapintaisiksi ja sisältä kypsiksi 50-60 minuutissa riippuen perunan koosta.
3.Viillä kypsän perunan pintaan ristikko ja purista hieman sisustaa ulospäin.
4.Mausta suolalla ja muilla haluamallasi mausteilla, voit myös laittaa nokareen voita tai maustevoita kuuman perunan päälle. Nauti kuumana.

Vinkki: Perunat voi myös kypsentää puolikkaina ja herkullisen grilliaterian kruunaa kesäinen kylmä kastike.

Grillikasvikset kahdelle valmistusohje

n.400 g vihannessuikaleita (pakasteesta)
juustoraastetta tai tuorejuustoa
pippuria

1. Ota neliön muotoinen pala foliopaperia. Laita jäiset vihannessuikaleet paperille, mausta pippurilla ja laita mieluista tuorejuustoa tai juustoraastetta vihannesten päälle.
2. Sulje nyytti ja grillaa noin 15-20 minuuttia. Jos käytät tuoreita kasviksia, pidennä kypsennysaikaa.


Testattu Marttakeittiössä
Reseptit Martat: Grilliperuna & Grillikasvikset kahdelle